Stokkmaur forsikring

Man skulle ikke tro at små maur kunne gjøre skade på store byggverk, men stokkmauren spiser hus til frokost - bokstavelig talt. Stokkmauren angriper som oftest først råteskadet treverk, men også friskt isolasjons-tremateriale.

Skadene etter stokkmaur kan være massive da denne maurtypen har et mål om gnage til seg rom for å lage rede til seg og sine. For deg som boligeier kan dette betyr massive kostnader.

 

Selv erfarne skadedyrteknikere kan ha store problemer med å bli kvitt problemene med stokkmaur da hovedtua gjerne er vanskelig å finne. Frem til du får has på hovedtua og dronningen, vil stokkmaurene gnage seg frem til målet sitt.

 

Rådgivning innen stokkmaur-forsikring

Skadedyrbutikken AS samarbeider og /eller er leverandør til en rekke forsikringsselskap, blant annet Norsk Hussopp Forsikring, Fremtind, Gjensidige og Tryg. Vi kan hjelpe deg med å finne rett forsikring som hjelper deg med å ta knekken på stokkmaurene dersom de skulle komme på besøk.

 

Hos Skadedyrbutikken.no får du gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrteknikere som er tilgjengelige fra kl. 09.00 - 14.00.

 

Benytt deg av vår erfaring og fagkunnskap for å finne rett forsikring mot stokkmaur i dag!

Relaterte artikler