Om SkadedyrButikken.no

Velkommen til Skadedyrbutikken AS, din fremste nettressurs for skadedyrkontrollprodukter i Norden. Med grunnleggelse i 2011, har vi raskt etablert oss som markedsleder takket være vårt brede utvalg av produkter.

Vi er stolte av å være et datterselskap av Rentokil Initial, verdens største skadedyrkontrollfirma, med omtrent 5 millioner kunder globalt og en dedikert arbeidsstyrke på 55 000 ansatte i over 80 land.

Våre eksperter har årevis med erfaring og inkluderer autoriserte skadedyrteknikere, en inneklimaveileder, og en SBTF-sertifisert takstmann spesialisert innen sopp- og skadedyrskader, som garanterer topp kvalitet og pålitelighet i alle tjenester og produkter vi tilbyr.

Nye adresser:

  • Kontor: Rambergveien 1, 3115 Tønsberg
  • Pick-up point / Lager: Borgeskogen 65, 3160 Stokke

Forretningsidé
Vår kjernevirksomhet fokuserer på å levere høykvalitetsprodukter til både profesjonelle aktører og privatmarkedet. Vi tilbyr enestående kundeservice og support, og streber etter at alle våre kunder skal oppleve merkbar forskjell gjennom effektive løsninger og kvalitetsprodukter til konkurransedyktige priser.

Kundeservice
Engasjement for kundetilfredshet ligger i hjertet av alt vi gjør. Vi er tilgjengelige for gratis support hver hverdag fra 09.00 til 14.00 via vår servicetelefon, eller når som helst gjennom vår chat-tjeneste. Vi er her for å sikre at du oppnår de ønskede resultater med mindre frustrasjon og mer økonomisk effektivitet.

Engasjement i samfunnet
Vi verdsetter tilbakemeldinger fra våre kunder og justerer kontinuerlig vår forretningspraksis for å møte deres behov og forventninger. Vi tror på å bygge sterke relasjoner gjennom dialog, enten det er via telefon, e-post, eller sosiale medier.

Klimainnsats
I erkjennelsen av vår rolle i møte med klimaendringer, fokuserer Skadedyrbutikken AS på miljøansvar ved å bruke resirkulert emballasje og å tilby miljøvennlige produkter som bidrar til reduserte klimagassutslipp.

Vi inviterer deg til å bli bedre kjent med oss og oppdage hvordan vi kan hjelpe deg med dine skadedyrbehov.