OM SKADEDYRBUTIKKEN

Skadedyrbutikken AS er et selskap som eier og drifter nettsiden Skadedyrbutikken.no

Selskapet ble stiftet i 2011 og er Nordens største leverandør av skadedyrprodukter på nett. I tillegg selges en rekke av våre produkter hos faghandler som Coop Obs Bygg, Mekk, Jernia, Felleskjøpet, Europris, med flere. Våre ansatte har mange års erfaring i bransjen og er av de fremste innen sitt fagfelt i landet. Vi har i tillegg til autoriserte skadedyrteknikere også inneklimaveileder og SBTF-sertifisert takstmann spesialisert innenfor sopp- og skadedyr.

Skadedyrbutikken AS er datterselskap av Nokas Skadedyrkontroll AS som er et heleid av Rentokil Initial, verdens største skadedyrselskap. Rentokil Initial har ca. 5 millioner kunder i over 80 land som serves av selskapets 55 000 ansatte.

Skadedyrbutikken AS samarbeider og /eller er leverandør til en rekke forsikringsselskap, blant annet Norsk Hussopp Forsikring, Fremtind, Gjensidige og Tryg.

Skadedyrbutikken AS har hovedkontor på Grev Wedels Gate 1 i Tønsberg og lager på Borgeskogen 47 i Stokke. Les mer under kontakt oss.

Forretningsidè:
Kvalitet og service er avgjørende! Skadedyrbutikken AS er opptatt av å gi kundene våre kvalitet til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i servicegraden. Vår forretningside er å selge kvalitetsprodukter til profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner.

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er alltid tilgjengelig via vår chat ordning. Ved å benytte produkter fra Skadedyrbutikken.no skal du ved rett bruk, spare tid, penger og mye frustrasjon. Vår ekspertise hjelper deg til et vellykket resultat.

Kundetilfredshet:
Vi har satt oss ærgjerrige mål; vi skal ha fornøyde kunder! Vi lever av fornøyde kunder som anbefaler oss til andre. Det er derfor meget viktig for oss å få tilbakemeldinger, både på godt og vondt. Basert på dine tilbakemeldinger, endrer vi hele tiden måten å drive nettbutikk på.

Alt til det beste for deg som kunde. Vi setter også stor pris på alle hyggelige samtaler, e-poster og Facebook meldinger vi får fra fornøyde kunder. Men husk, ikke bare fortell det til oss, men del det også med andre.

Klimaavtrykk:
Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer. Som selskap kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Skadedyrbutikken.no bruker resirkulert emballasje på alle utsendelser og har fokus på miljøvennlige produkter.