/Files/Images/ev-steamer-atlantis-fremtidens-loesning-for-rengjoering-og-skadedyrbekjempelse_1.jpg

EV - Steamer - Atlantis: Fremtidens Løsning for Rengjøring og Skadedyrbekjempelse

EV Atlantis åpner døren til en ny verden innen effektiv rengjøring og skadedyrbekjempelse. Denne kraftfulle damprenseren er ikke bare et praktisk verktøy for daglig rengjøring, men også et effektivt middel mot veggedyr og midd. La oss utforske dette allsidige produktet nærmere.
/Files/Images/ev-steamer-atlantis-fremtidens-loesning-for-rengjoering-og-skadedyrbekjempelse.jpg

Allsidig og Effektiv
EV Atlantis er en brukervennlig maskin som kan håndtere en rekke rengjøringsbehov. Med sin avanserte tørrdamp-teknologi er den i stand til å rengjøre selv de mest utilgjengelige områdene uten å bruke skadelige kjemikalier.

Veggedyrbekjempelse
EV Atlantis blir et kraftfullt våpen mot veggedyr når du tilsetter HPMed i den effektive SANIX-beholderen. Dampen som blandes med HPMed oppløser "limet" som holder veggedyreggene fast, noe som gjør den svært effektiv mot både voksne veggedyr og deres egg.

Effektiv mot Midd
Dette produktet er også svært effektivt for å eliminere midd, spesielt i sovemiljøer som madrasser og puter. Den høye temperaturen i dampen dreper midd og bidrar til et sunnere innemiljø.

Fordelene
Miljøvennlig: Ingen kjemikalier, kun naturlig damp og HPMed.
Kostnadseffektivt: Reduser utgifter på rengjøringsmidler og skadedyrbekjempelse.
Allsidig: Kan brukes i en rekke steder og situasjoner:

  • Hjemme
  • Hytta
  • Arbeidsplassen
  • Treningssentre
  • Dagligvarebutikker
  • Restauranter
  • Frisørsalonger
  • Verksteder
  • Bensinstasjoner
  • Skoler og barnehager

Veggedyrs Biologi og Adferd
Veggedyr er små parasittiske insekter som primært er aktive om natten. De gjemmer seg ofte i madrasser, sengetøy og møbler, noe som gjør dem utfordrende å bekjempe. EV Atlantis når de skjulte stedene og eliminerer problemet effektivt.

Midd i Norske Hjem
Midd er små dyr som ofte trives i varme, fuktige miljøer som madrasser og puter. De kan forårsake allergier og irritere luftveiene. EV Atlantis kan effektivt redusere antall midd og dermed bidra til et sunnere innemiljø.

Konklusjon
EV Atlantis er ikke bare en damprenser, det er en komplett løsning for både rengjøring og skadedyrbekjempelse. Med dette produktet blir rengjøringsarbeidet mer effektivt, miljøvennlig og økonomisk. Ikke nøl med å investere i et renere og sunnere miljø!

/Files/Images/Trond_i_mikro_lupe.png

EV Atlantis setter en ny standard for effektiv, miljøvennlig rengjøring og skadedyrbekjempelse, og er et uunnværlig verktøy for både hjem og næringsliv.

- Trond Evensen - Autorisert skadedyrbekjemper
EV - Steamer - Atlantis - Nå også mot Veggedyr
30010418
kr 36 875,00
eks. MVA (kr 29 500,00)
Sanix til EV Steamer - Beholder til HPMed
30010420
kr 1 419,00
eks. MVA (kr 1 135,20)
HPMed - Til steamer - 50 ml - 2 pak
30008343
kr 375,00
eks. MVA (kr 300,00)

Relaterte artikler