/Files/Images/magasingnagerebeskytt-hjemmet-og-helsen-skadedyrbutikkens-museboerster-rotteboerster_1.jpg

Beskytt Hjemmet og Helsen: SkadedyrButikken's Musebørster & Rottebørster

Når mus og rotter finner veien inn i hjemmene våre, bringer de med seg mer enn bare ubehag. De kan også introdusere helsefarer. SkadedyrButikken.no har løsningen for å sikre hjemmet ditt og samtidig beskytte helsen til de du er glad i.
/Files/Images/magasingnagerebeskytt-hjemmet-og-helsen-skadedyrbutikkens-museboerster-rotteboerster.jpg

Gnagere: Mer Enn Bare Skade på Eiendom
Mens fysiske skader forårsaket av gnagere er velkjente, overser mange den potensielle helserisikoen. Mus og rotter kan bære på sykdommer som kan overføres til mennesker, og deres etterlatenskaper kan forårsake allergiske reaksjoner eller forverre astma symptomer.

Forebygging er Bedre enn Behandling:
I stedet for å bekjempe skadene og helseproblemer etter at de har oppstått, er det bedre å stoppe problemet ved kilden. SkadedyrButikken.no's musebørster og rottebørster gir en robust barriere som hindrer gnagere i å få tilgang til hjemmet ditt i utgangspunktet.

Laget for Trygghet:
Våre børster er laget av høykvalitetsmaterialer som rustfritt stål og brannhemmende børster. De gir ikke bare beskyttelse mot gnagere, men sikrer også at løsningen er trygg for hjemmet ditt.

Langvarig Løsning:
Med en 15 års garanti gir våre børster deg ro i sjelen ved å vite at hjemmet ditt er beskyttet i mange år fremover.

Profesjonell Anbefaling:
Skadedyrbekjempere over hele landet anbefaler våre børster, ikke bare for deres effektivitet, men også for de helsemessige fordelene ved å holde gnagere unna.

Gjør helse og velvære til en prioritet. Velg SkadedyrButikken.no's musebørster og rottebørster for et sikkert, sunt hjem.
 

Helhetlig Løsning med Desinfeksjon fra SkadedyrButikken.no:
Selv etter at du har forhindret gnagere i å komme inn med våre pålitelige musebørster og rottebørster, er det viktig å tenke på renslighet og helse. Det er her SkadedyrButikken.no igjen trer til for å hjelpe. Vi er stolte av å ha en egen kategori i nettbutikken dedikert til produkter som desinfiserer. Etter at gnagere har "herjet", er det avgjørende å sørge for at alle spor og potensielle helserisikoer fjernes. Vårt utvalg av desinfeksjonsprodukter er nøye utvalgt for å gi deg trygghet i at hjemmet ditt er fritt for skadelige bakterier og virus som gnagere kan etterlate. Med SkadedyrButikken.no, får du en fullstendig løsning for å takle og forebygge gnagerproblemer, fra fysisk avverging til dyp rengjøring.

/Files/Images/Trond_i_mikro_lupe.png

Med SkadedyrButikken.no's børster og desinfeksjonsmidler er hjemmet ditt både gnagerfritt og hygienisk sikkert.

- Trond Evensen - Autorisert skadedyrbekjemper
Hånd og overflate antibac wipes - 50 stk - Rentokil
Rentokil017
kr 199,00
eks. MVA (kr 159,20)
Desinfeksjons tabletter - Virkon - 50 Stk x 5 gram
30009076
kr 989,00
eks. MVA (kr 791,20)
Musebørste og rottebørste PROFF 4 M x 10 cm
30008569
kr 259,00
eks. MVA (kr 207,20)
Musebørste & Rottebørste PROFF 5 M x 8 CM
30008416
kr 404,00
eks. MVA (kr 323,20)

Relaterte artikler