/Files/Images/rentokil-logo.png

Oppkjøp av Skadedyrbutikken AS

Å være en del av Rentokil konsernet gir SkadedyrButikken.no og våres kunder store fordeler. Rentokil har vært i Norge i over 50 år og sitter på stor kunnskap og erfaring.

Skadedyrbutikken en del av Rentokil

SkadyrButikken.no – en del av Rentokil

 

SkadedyrButikken.no er nå en del av Rentokil Initial, verdens største leverandør av skadedyrtjenester. Selskapet er representert i 86 land og har ca. 55 000 ansatte.

Å være en del av Rentokil konsernet gir SkadedyrButikken.no og våres kunder store fordeler. Rentokil har vært i Norge i over 50 år og sitter på stor kunnskap og erfaring. Selskapet har også eget forskning- og utviklingssenter i Storbritannia der nye produkter lages eller testes ut. Dette så vi i SkadedyrButikken.no kan tilby de beste skadedyrproduktene til våre kunder. Forskning og utvikling er nøkkelen til å ligge et skritt foran skadedyr som skaper problemer.

Tilbyr profesjonell hjelp
Noen skadedyr kan være vanskelig å få vekk uten kunnskap og erfaring, og med bistand av profesjonelle. Da kan Rentokil sine sertifiserte skadedyrteknikere rundt om i hele landet hjelpe våre kunder å løse sine skadedyrproblemer. Se kontaktskjema på SkadedyrButikken.no

 

Flere produktgrupper på nettbutikken
Rentokil Initial er også et av verdens største selskaper innen hygienetjenester og har en rekke gode hygieneprodukter som vi nå kan tilby våre kunder, herunder også lufthygiene.

Kundetilfredshet
Vi vil fortsatt tilstrebe våre ærgjerrige mål med å kun ha fornøyde kunder. Vi lever av fornøyde kunder som anbefaler oss videre til andre. Det er derfor meget viktig for oss å få tilbakemeldinger, både på godt og vondt. Basert på dine tilbakemeldinger, endrer vi hele tiden måten å drive nettbutikk på. Alt til det beste for deg som kunde. Vi setter også stor pris på alle hyggelige samtaler, e-poster og Facebook meldinger vi får fra fornøyde kunder. Men husk, ikke bare fortell det til oss, men del det også med andre……

Relaterte artikler