/Files/Images/stokkmaur-breddebilde.jpg

STOKKMAUR INNE I HUSET

Mange norske husstander opplever uønsket besøk av maur. Maur er langt fra det hyggeligste besøket du kan huse. Dessverre er stokkmauren i egen klasse.

Stokkmaur kan være vanskelig å bekjempe, selv for profesjonelle skadedyrteknikere. Allikevel er kampen langt fra umulig, da det handler om å kartlegge hovedtua sin lokasjon.  Frem til du får has på hovedtua og dronningen, vil stokkmaurene gnage seg frem til målet sitt.

Som oftest finner du stokkmauren i veggen og hvor den forsøker å lage rede for seg og sine.

Gode produkter for privatboliger

Selv om stokkmaur er krevende kan du erfaringsmessig lykkes med bekjempelse av stokkmaur med bruk av eksempelvis Imidakloprid. Dette aktive stoffet finnes i Kvitt Q Superkonsentrat. Det er viktig å ta i bruk større mengder med åte, estimert ca. 30-40 gram. Det betyr 8-10 tuber med Kvitt Q Superkonsentrat. Åten legges ut innvendig der det er synlig aktivitet av stokkmaur, der det er stier eller stokkmaur kommer ut.

Stokkmaur-produkter for proffmarkedet

Skadedyrbutikken.no bistår profesjonelle skadedyrselskaper med en åte som ikke kan benyttes av privatmarkedet. Den profesjonelle åten er mer effektiv, men også mer skadelig uten solid erfaring og fagkunnskap.

Skadedyrbutikken.no er opptatt av å gi våre kunder kvalitetsprodukter for stokkmaur til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i servicegraden.

Vi bistår profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner med rådgivning og midler.

Rådgivning innen stokkmaur-forsikring

Dersom du ikke blir kvitt stokkmaur i huset anbefales det å ta kontakt med forsikringsselskap. Skadedyrbutikken.no samarbeider og /eller er leverandør til en rekke forsikringsselskap, blant annet Norsk Hussopp Forsikring, Fremtind, Gjensidige og Tryg. Vi kan hjelpe deg med å finne rett forsikring som hjelper deg med å ta knekken på stokkmaurene dersom de skulle komme på besøk.

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp mot stokkmaurene av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er alltid tilgjengelig via vår chat ordning.

Dersom du har en formening om hvor hovedtua er kan du forsøke å benytte våre kvalitetsprodukter i vår nettbutikk.

Relaterte artikler