/Files/Images/Copy of wolfgang-hasselmann-nZgpg4xYhjM-unsplash.jpg

Mygg og knott

Mygg og knott kan ødelegge hyggelige sammenkomster hvor folk samles sene sommerkvelder for grilling og sosialt samvær, fisketurer i skog og mark, hytteturer, eller sesongens camping ferie. Vi i SkadedyrButikken.no er stolte av å presentere Norges største utvalg av mygg og knott produkter som skal dekke alle behov, og til alle bruksområder. Vi vet hva som trengs, og leverer så raskt som overhode mulig.

Heldige som bor i Norge

Vi er heldige som bor i Norge. Vi slipper å få overført farlige sykdommer av mygg eller knott. Men at de er til stor irritasjon, det råder det liten tvil om. Noen mennesker er mer utsatt en andre, særlig for dem som skiller ut visse luktstoffer.

De fleste får reaksjoner etter at myggen har sugd blod, fra mild irriterende kløe og påfølgende svie. En liten andel mennesker er allergiske og kan få mer alvorlige reaksjoner.

Vi har produkter som:
- Påføres kroppen før problemet oppstår
- Som smøres på etter man har fått stikk
- Forskjellige apparater som hindrer mygg og knott å oppsøke mennesker. Man lurer de vekk og fanger de.
- Bærbare enheter som man enkelt kan ta med på turer
- Pakkeløsninger
- Refill til de forskjellige produktene som trenger dette.

Her ligger en link til utfyllende og god informasjon fra folkehelseinstituttet:
TRYKK HER FOR OG LESE OM  STIKKMYGG
- TRYKK HER FOR OG LESE OM SVIKNOTT
 

SkadedyrButikken.no har salgsrettigheter i Norge på det som er anerkjent som verdens beste mygg og flåttmiddel, Bushman. Produktet er mange ganger "testvinner" og er solgt over 100 millioner enheter rundt om i verden. 

 

Bushman mygg og flåttmiddel 

 

Med våre produkter kan man minimalisere risikoen for å få stikk og vi har lindrende produkter som kan påføres etter man har fått stikk.  

Relaterte artikler