/Files/Images/Maurproblemer i hus.jpg

Maurproblemer i hus

Når snøen smelter og været blir mildere, våkner også maurene til live. Etter flere måneder i dvale, trenger selv en liten maur ny næring. Desperasjonen etter mat fører ofte maurene inn i hjemmene våre, selv om det mest logiske ville vært å fortsette jakten ute. For maurene kommer stortsett i store flokker.

Skadedyrbutikken.no har siden vår oppstart sørget for å bistå alt fra privatboliger og offentlige bygninger med effektive produkter for deg som har maurproblemer. Hos oss finner du kun kvalitetsprodukter som er godt utprøvd og kjent for sin effektivitet.

For å bli kvitt problemene med maur i huset er det viktig å benytte forgiftet åte inne i kombinasjon med sprøytemiddel ute, og som er beregnet for maur.

Våre anbefalte produkter for deg med maurproblemer

Superkonsentrat Kvitt Q

Superkonsentrat Kvitt Q er et åte som inneholder Imidakloprid som aktivt stoff og plasseres der hvor maurene beveger seg oftest. Åtet faller raskt i smak hos maurene, og ironisk nok ønsker du å se flere maur etter du plasserte ut åtet. Dette er et tydelig signal om at åtet begynner å gi effekt.

Kvitt utvanningsmiddel & Peststop maurpulver

Som sprøytemiddel ute anbefaler vi alltid Kvitt utvanningsmiddel eller Peststop maurpulver, da en av disse vil påføre maurene kontaktgift. Spray sprøytemiddelet på grunnmuren og områder ute hvor maurene ferdes.

Problemer med stokkmaur?

Stokkmaur er den mest krevende maurtypen vi kan få besøk av. I mange tilfeller kreves det profesjonell bistand da hovedtua må kartlegges for å kunne gjøre bukt med problemet. I tillegg anbefales det å ta i bruk åte som kun kan benyttes av proffmarkedet. Du kan alltids forsøk å bekjempe stokkmaur på egen hånd med store mengder med åte som inneholder Imidakloprid. Dette aktive stoffet finner man i Kvitt Q Superkonsentrat. Men det må benyttes større mengder med åte, estimert ca. 30-40 gram, som tilsvarer 8-10 tuber med Kvitt Q Superkonsentrat.

Kvalifisert team med lang erfaring

Det er ingen tilfeldigheter i vårt produktutvalg da alle våre ansatte har mange års erfaring i bransjen og betraktes som av de fremste innen sine fagfelt her til lands. Vi har i tillegg til autoriserte skadedyrteknikere også inneklimaveileder og SBTF-sertifisert takstmann spesialisert innenfor sopp- og skadedyr.

Du kan trygt benytte deg av vår fagkunnskap!

Kontakt oss på telefon eller e-post for å bli kvitt dine problemer maur i huset.

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp for deg med problemer med maur av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er alltid tilgjengelig via vår chat ordning.

Relaterte artikler