Maurmiddel perfekt for innendørs bruk

For mange kan kampen mot maur føles som en håpløs kamp. Maurene kommer som oftest i store flokker, er små og forholdsvis raske. Når du først oppdager maurene kan det være vanskelig å vite hvor du i det hele tatt begynner for å løse problemet.

Skadedyrbutikken.no har lang erfaring med bekjempelse av maur og andre skadedyr. Vi har en tydelig filosofi om at kampen mot maur blir langt enklere med maurmiddel av høy kvalitet og som har god effekt.

Vi holder oss kontinuerlig oppdaterte innen vår bransje og på den måten kan vi tilby de beste løsningene innen maurmiddel. For deg som kunde betyr dette at du kan klare å bekjempe de fleste maurtypene på egen hånd med rett maurmiddel. Dagens marked består av mange gode og solide alternativer, la oss finne den beste for ditt behov!

I vår nettbutikk finner du maurmiddel som

Det finnes derfor mange gode maurmidler som gjør kampen mot maur overkommelig. Vi anbefaler deg å benytte deg av vår fagkunnskap og erfaring for å velge de produktene som egner seg best for nettopp dine behov.

Miljøvennlig maurmiddel

Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer. Som selskap kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Skadedyrbutikken.no bruker resirkulert emballasje på alle utsendelser og har fokus på miljøvennlige produkter innen maurmiddel.

Siden vår oppstart har vi hjulpet profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner med rett maurmiddel ment for innendørs bruk.

Skadedyrbutikken.no er datterselskap av Nokas Skadedyrkontroll AS som er et heleid av Rentokil Initial, verdens største skadedyrselskap. Rentokil Initial har ca. 5 millioner kunder i over 80 land som serves av selskapets 55 000 ansatte. Vi samarbeider og /eller er leverandør til en rekke forsikringsselskap, blant annet Norsk Hussopp Forsikring, Fremtind, Gjensidige og Tryg. Dette for å kunne bistå alle slags problemer i forbindelse med maur og skadedyr.

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrteknikere som er tilgjengelige fra kl. 09.00 - 14.00.

Alt til det beste for deg som kunde. Vi setter også stor pris på alle hyggelige samtaler, e-poster og Facebook meldinger vi får fra fornøyde kunder. Men husk, ikke bare fortell det til oss, men del det også med andre.

Relaterte artikler