Maurkverk inne

Har du fått maur i huset? Da er det viktig å følge med på hvilket ærend de er ute i. Ofte er det tilfeldige inntrenger på jakt etter mat tidlig på våren eller sent på høsten dermed forsvinner de som regel av seg selv.

Dersom du oppdager aktive maur innendørs på vinteren er det nesten garantert at det har blitt dannet en maurkoloni i boligen din. Den vanligste måten for at maur kommer inn i huset er gjennom åpninger, sprekker og spalter i huset som ikke er tett.  Er du først uheldig å det har bygd en maurkoloni inne er det viktig å lokalisere og bekjempe de med effektivt maurkverk, før den får gjort betydelig skade på bygget.

Skadeomfanget, metoden og omfanget av prosessen med maurkverk varierer ut ifra hvilken maurtype som har flyttet inn i boligen. Ulike typer maur har ulike forutsetninger for hva de kan foreta seg i et hus, men de kan flytte inn i vegger, tak og gulv.

For å bekjempe maur inne er ofte den mest effektive metoden innen maurkverk å benytte seg av forgiftet åte eller maurlokkebokser som plasseres strategisk der mauren vandrer eller inngangene til maurtuen. Disse tiltrekker seg mauren og sprer gift på mauren som tar med giften tilbake til bolet, gjennom denne metoden tas kolonien innenfra og de dør ut av seg selv.

Hos Skadedyrbutikken.no finner du et stort utvalg av maurkverk i form av effektive kvalitets lokkebokser og åte som får jobben gjort både for privatpersoner og profesjonelle.

Ønsker du selvhjelp til maurbekjempelse kan du kontakte Skadedyrbutikkens autoriserte skadedyrteknikere som kan bistå med veiledning over telefon.

Relaterte artikler