Maurgift beregnet for innendørs bruk

Dersom du opplever uønsket besøk av maur inne, er det anbefalt å gjennomføre tiltak både inne og ute - gjerne samtidig.

Hos Skadedyrbutikken.no finner du et rikelig utvalg av maurgift i form av giftige åter og sprøytemidler beregnet for de nødvendige prosessene for å bli kvitt maurene.

I vårt produktsortiment er ingenting overlatt til tilfeldighetene da produktene er nøye fremstilt og godt utprøvd i norske hjem. Som kunde hos oss vil du få kvalitet til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i servicegraden.

I vår nettbutikk finner du alt du trenger av maurgift for å kunne gjøre de rette grepene, både inne og ute.

Vi tilbyr følgende produkter innen maurgift

Våre produkter er tilgjengelige for profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner.

Miljøvennlig maurgift

Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer. Som selskap kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Skadedyrbutikken.no bruker resirkulert emballasje på alle utsendelser og har fokus på miljøvennlige produkter innen maurgift.

Våre ansatte har mange års erfaring i bransjen og er av de fremste innen sitt fagfelt i landet. På vårt team finner du også autoriserte skadedyrteknikere, inneklimaveileder og SBTF-sertifisert takstmann spesialisert innenfor sopp- og skadedyr.

Skadedyrbutikken AS er datterselskap av Nokas Skadedyrkontroll AS som er et heleid av Rentokil Initial, verdens største skadedyrselskap. Rentokil Initial har ca. 5 millioner kunder i over 80 land som serves av selskapets 55 000 ansatte.

Vi samarbeider og /eller er leverandør til en rekke forsikringsselskap, blant annet Norsk Hussopp Forsikring, Fremtind, Gjensidige og Tryg. Dette for å kunne bistå alle slags problemer i forbindelse med maur og skadedyr.

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp i forbindelse med maurgift av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er alltid tilgjengelig via vår chat-ordning.

Benytt deg av vår fagkunnskap når du skal finne rett maurgift for nettopp ditt behov!

Relaterte artikler