/Files/Images/faraomaur-breddebilde.jpg

Maur - selv små skadedyr kan gjøre stor skade

Hvert eneste år rammes flere norske husstander av uønsket besøk av maur. Besøk av maur føles aldri riktig da de hører til ute og i skogen.

Hos Skadedyrbutikken.no finner du produkter og hjelpemidler for deg som ønsker å bli kvitt maur og andre skadedyr i hjemmet.

Kartlegg hvilke type maur

Vi anbefaler deg å kartlegge hvilken maurtype du har fått besøk av, før du går til innkjøp av produkter. Samtidig er det verdt å presisere at stokkmaur er langt vanskeligere å bekjempe sammenlignet med andre maurtyper. Ved bekjempelse av mindre maurarter (sort jordmaur, sauemaur, brun jordmaur, etc) så bekjempes dette best med forgiftet åte inne i kombinasjon med sprøyting ute.

Plasser åtet strategisk der maur og skadedyr ferdes, samtidig som du fjerner alternative matkilder for maurene. Etter kort tid vil man se maurene starter å spise av åten, ofte samler det seg flere maur rundt åtepunktet. I kombinasjon med utlegg av åte inne, skal det sprøytes et sperrebelte ute. Da skal det sprøytes nederst langs grunnmur (husk fjerne løv), opp under kledning og på utearealer hvor maur ferdes og finner næring. Vi anbefaler Kvitt utvanning og Maurpulver for å bekjempe maur og tilsvarende skadedyr.

Vi har full forståelse for at du er ukjent med besøk av maur, og at det samtidig kan være vanskelig å ta de rette valgene i sjokktilstand. Benytt deg av vår fagkunnskap og erfaring for å løse problemene med maur.

Visste du at... vår kollega, Kenneth Ervik, er forfatter av boken "Effektiv bekjempelse av maur"? Kontakt Kenneth Ervik ved spørsmål angående bekjempelse av maur. kenneth@skadedyrbutikken.no

"Kunnskap er viktig, man blir ikke snekker av å kjøpe en hammer. Tilegn deg kunnskap til å bekjempe maur ved å lese boken "Effektiv bekjempelse av maur".

Kenneth Ervik Autorisert skadedyrbekjemper - Forfatter

Nettbutikk med kvalitetsprodukter for maur og skadedyr

For oss i Skadedyrbutikken har kvalitet vært et sentralt nøkkelord i våre produkter og vår daglige drift. For deg som kunde betyr dette produkter som fungerer og som effektivt bekjemper maur og andre skadedyr. Det er ikke tilfeldig at vår kundekrets består av privatkunder til større grossister.

Har du spørsmål i forbindelse med maur?

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er alltid tilgjengelig via vår chat ordning. Ved å benytte produkter fra Skadedyrbutikken.no skal du ved rett bruk, spare tid, penger og mye frustrasjon. Vår ekspertise hjelper deg til et vellykket resultat.

Relaterte artikler