/Files/Images/Hvordan drepe maur raskest mulig.jpg

Hvordan drepe maur raskest mulig?

Som oftest er det nettopp dette spørsmålet som dukker opp i en husstand som nettopp har fått uønsket besøk av maur. Følelsen av maur i huset er guffen nok i seg selv, og mengden av maur som kryper rundt på gulvet har en tendens til gjøre oss motløse. Hvor begynner man egentlig? For å drepe maurene mest mulig effektivt er det som oftest to primære ting du bør gjøre.

Det aller første du bør gjøre er å kartlegge hvilken type maur som må drepes. Som oftest er det overkommelige maurtyper, men er du uheldig har du fått besøk av stokkmaur. Ved besøk av stokkmaur må du finne hovedtua, og kan kreve profesjonell hjelp.

For å drepe maurene mest mulig effektivt er det som oftest 2 primære ting du bør gjøre.

1 Gå til innkjøp av giftig åte inne

Et giftig åte tiltrekker seg mauren, og plasserer du den i veibanen de benytter, er du langt på vei i kampen. Maurene opplever åtet som ekte, og tiltrekker seg ofte massivt med sultne maur i starten.

Anbefalt produkt: Superkonsentrat Kvitt Q (inneholder Imidakloprid)

2 Bruk sprøytemiddel ute

Mens du ser at strategien inne er i ferd med å tre i kraft, anbefales det å benytte sprøytemiddel ute, og gjerne på grunnmuren. Maur som går inn og ut av huset blir da kontaktgiftet.

Anbefalte produkter: Kvitt utvanningsmiddel & Peststop maurpulver

Behov for å drepe stokkmaur?

Ved bekjempelse av stokkmaur benytter skadedyrselskaper en åte som ikke kan benyttes av private. Den profesjonelle åten er mer effektiv, men det er mulig å lykkes med å drepe stokkmaur med bruk av Imidakloprid. Dette aktive stoffet finner man i Kvitt Q Superkonsentrat. Men det må benyttes større mengder med åte, estimert ca. 30-40 gram, som tilsvarer 8-10 tuber med Kvitt Q Superkonsentrat. Åten legges ut innvendig der det er synlig aktivitet av stokkmaur, der det er stier eller stokkmaur kommer ut.

Hos Skadedyrbutikken.no finner du effektive hjelpemidler mot maur, og som er godt utprøvd blant profesjonelle skadedyrfirmaer til boligeiere. For oss har kvalitet alltid vært et sentralt nøkkelord - nettopp for å kunne drepe uønsket maur rask og effektivt.

Ønsker du rådgivning i forbindelse dine maurproblemer?

Ring oss helt uforpliktende, på telefon 40 60 11 11 mellom klokken 09.00 - 14.00.

Du vil komme i kontakt med en kyndig fagperson som enkelt kan veilede deg til de rette løsningene for deg som har behov for å drepe maur!

Relaterte artikler