Hvordan bli kvitt maur inne?

Har du fått uønsket besøk av maur inne? Er du ukjent med problemet og trenger effektiv hjelp? Fortvil ikke! Det finnes heldigvis flere muligheter ut av marerittet.

Hos oss i Skadedyrbutikken.no finner du et rikelig utvalg av kvalitetsprodukter for deg som ønsker å bli kvitt maur inne. Vi bistår profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner med kvalitetsprodukter i alle nødvendige ledd i kampen mot maur.

Kartlegg hvilken type maur

Det første du må gjøre er å kartlegge hvilken type maur du har fått besøk av. Dersom det er stokkmaur, anbefales det å søke profesjonell hjelp da denne maurarten er ekstremt vanskelig å få has på.

Ved bekjempelse av mindre maurarter som for eksempel sort jordmaur, brun jordmaur, sauemaur etc, anbefales det å benytte forgiftet åte inne i kombinasjon med sprøyting ute.

Anbefalt åte inne

Sørg for at produktene du tar i bruk inneholder Imidakloprid som aktivt stoff. Et produkt som garantert gjør nytten for seg er Superkonsentrat Kvitt Q.

Legg ut Superkonsentrat Kvitt Q der hvor du ser at maurene ferdes. Neste ønsket scenario er å se at maurbestanden øker, i takt med at åten forsvinner. Vær oppmerksom på at mauraktiviteten kan øke den første tiden, noe som er bare bra, maur er sosiale insekter og deler mat med andre i kolonien. Jo flere maur som spiser av åten, jo bedre blir bekjempelsen.

Anbefalt sprøytemiddel ute

Samtidig som du benytter åte inne, anbefales det å ta i bruk sprøytemiddel ute. På den måten sørger du for at maurene blir utsatt for kontaktgift.

For best effekt kan du trygt ta i bruk Kvitt utvanningsmiddel eller Peststop maurpulver. Sprøyt nederst langs grunnmur (husk fjerne løv), opp under kledning og på utearealer hvor maur ferdes og finner næring.

For å være sikker på at du er kvitt maur inne anbefales det å sprøyte utvendig igjen etter ca. 2 måneder.

Årsak er viktig for å bli kvitt maur inne

Dersom du ikke identifiserer og utbedrer årsaken til maur inne, må du gjøre jevnlige forebyggende tiltak så maurene ikke kommer tilbake. Vi i Skadedyrbutikken.no har kompetansen til å kunne hjelpe deg med å finne årsakene til at maurproblemet oppstod.

Skadedyrbutikken.no er opptatt av å gi våre kunder kvalitetsprodukter til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i servicegraden. Som kunde hos oss skal du kunne stille høye forventninger til våre produkter, men også service og rådgivning. Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er alltid tilgjengelig via vår chat ordning.

Vi er tlgjengelige for profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner.

Vi ønsker deg velkommen til å benytte deg av våre kvalitetsprodukter for å fjerne maur inne. Du kan også ta kontakt for mer informasjon før du iverksetter nødvendige tiltak.

Relaterte artikler