Har du sett maur i huset ditt i vinter?

Dersom du oppdager aktive maur inne i løpet av vinteren er det stor sannsynlighet for at det er opprettet en koloni inne i huset. De har kommet inn gjennom små åpninger i bygget når de var på jakt etter et trygt sted for å gå i dvale for vinteren. Maur som er aktive inne om vinteren har blitt forvirret av varmen i huset.

Maur ligger naturlig i dvale om vinteren og varmen i huset kan forkorter dvalen deres, spesielt kan det oppstå aktivitet rundt panelovner, varmtvannstanker og andre varmekilder i huset. Det er viktig å lokalisere og gjøre noe med maur som har flyttet inn på et tidlig tidspunkt da en maurkoloni fort kan ha en høy bestanddel, og samtidig gjøre stor skade på vegger, tak og under gulvet.

Ta grep med en gang

Når du først har oppdaget maur innendørs om vinteren er det viktig å få håndtert det raskt, med mindre du ønsker mange nye samboere. Hos Skadedyrbutikken.no finner du et stort utvalg av det man trenger for å gjennomføre maurbekjempelse av de ulike maurtypene. På vår nettside finner du god veiledning i maurtype og hvordan de bekjempes på best mulig måte.

Våre maurbekjempende produkter er effektive kvalitetsprodukter som får jobben gjort, både for privatpersoner og skadedyrfirmaer.

Skadedyrbutikken.no har lang fartstid innen maurmidler og bekjempelse. Vi har autoriserte skadedyrteknikere som kan bistå med selvhjelp veiledning for å bekjempe maur over telefon ved behov.

Relaterte artikler