/Files/Images/Finn rett maurfelle for dine behov.jpg

Finn rett maurfelle for dine behov

Har du fått uønsket besøk av maur i hjemmet? Ønsker du å bli kvitt problemet effektivt?

Da anbefaler vi i Skadedyrbutikken.no å se nærmere på vårt utvalg av maurfeller beregnet for innendørs bruk. I vårt sortiment finner du forskjellige typer maurfeller, nettopp for å kunne bistå flest mulige maurproblemer.

For oss har alltid kvalitet og service vært to viktige begreper i vårt daglige yrke. Du skal kunne stille høye forventninger til våre maurfeller og relevante produkter for deg med maurproblemer. Våre maurfeller passer godt for profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner. Det er ingen tilfeldigheter at vi bistår alle kundegrupper da produktene gir optimal effekt.

Maxforce Quantum

Maurfellen Maxforce Quantum inneholder det profesjonelle virkestoffet Imidakloprid som brukes av profesjonelle skadedyrbekjempere i flytende form.

Kvitt Q

Kvitt Q er en maurfelle som inneholder sirup og er et effektivt maurmiddel som bekjemper hele reiret. Maurfellen er en hurtig og hygienisk form for bekjempelse av små maurarter innendørs. Kan plasseres overalt - t.o.m. på kjøkkenbordet. Brukes så snart maurene ses og er sjenerende.

SpinoWay

SpinoWay er en maurfelle med naturlige virkestoffer godkjent til bruk i økologiske hager og landbruk. SpinoWay er effektiv og hurtigvirkende. Inneholder det naturlige virkestoffet spinosad, som er en blanding av 2 bakterietyper.

Er du i tvil om hvilken maurfelle du bør velge, anbefaler vi at du tar kontakt med oss for råd og veiledning. Det er ofte best å velge rett alternativ første gangen.

Miljøvennlig maurfelle

Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer. Som selskap kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Skadedyrbutikken.no bruker resirkulert emballasje på alle utsendelser og har fokus på miljøvennlige produkter deriblant våre maurfeller.

Skadedyrbutikken.no er datterselskap av Nokas Skadedyrkontroll AS som er et heleid av Rentokil Initial, verdens største skadedyrselskap. Rentokil Initial har ca. 5 millioner kunder i over 80 land som serves av selskapets 55 000 ansatte.

Ring oss helt uforpliktende, på telefon 40 60 11 11 mellom klokken 09.00 - 14.00.

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 14.00). Vi er også tilgjengelige via vår chat ordning.

Relaterte artikler