/Files/Images/rudolf-peter-bakker-zbCL8rmn1CU-unsplash.jpg

Slugmaster Multikill er laget for å effektivt plukke mordresnegler.

Gruer du deg til brunsneglene kommer krypende? Bekjempelsen av sneglen har vært utfordrende og krevd stor innsats. Brunsneglen sprer seg omtrent 2-300 meter, altså innenfor nabolaget. Brunsneglen er veldig følsom for fuktighet, og søker mot mørke og fuktige steder. Med Slugmaster Multikill plukker du de enkelt opp uten å måtte bøye deg, ta på de, eller sitte på knær med en saks.

Brunskogsneglen

De er slimete, brune og sultne. De kommer krypende og spiser nesten alt de kommer over og legger hundrevis av egg. Brunskogsneglen har blitt en stor utfordring for mange hageeiere over hele landet og er en invaderende snegle som dessverre spiser seg gjennom både sommerblomster, stauder, bær og grønnsaker.Men ikke gi opp – her er produktet som gir deg en sneglefri hage.

Det går bra å plukke snegler med Slugmaster Multikill på alle underlag. Lettest på mykt underlag som gress eller jord. Om sneglene ligger på en stein eller grus så krever det noe "trening" og forsiktighet så ikke små steiner setter seg fast i SlugMaster Multikill.  Se hvor enkel SlugMaster Multikill er i bruk!

 

Sneglen overlever 2-3 centimeter ned i bakken ved minus 10-20 grader om vinteren, og er i stand til å overleve selv med tap av 70 prosent av vannet i kroppen. Ved dårlige forhold om sommeren, kan den gå i dvale. Livssyklusen starter aktivt tidlig om våren. Det er derfor viktig å luke og rydde vekk hageavfall om høsten, og destruere egg.

Har du egne grønnsaker og er plaget av snegler?
Hvis man dyrker sine egne grønnsaker eller har blomster man er redd for ikke skal bli skadet, kan man legge sperrebånd med Tape av kobber.
 

 

Kaldkompost er ynglested for snegler. Varmkompost derimot er bra, dette er den eneste sikre måten å behandle hageavfall, men varmkompostering krever mye oppfølging. 

 

Se vårt utvalg av produkter mot snegler HER.

Relaterte artikler