/Files/Images/Skrukketroll_2.png

Skrukketroll - Eneste krepsedyr som har tilpasset seg liv på landjorden

Skrukketroll er små kryp som er vanlige i norske hager og skoger. Skrukketroll er kjent for sin evne til å rulle seg sammen til en ball når de blir truet, og de kan være en plage hvis de formerer seg i store mengder.
/Files/Images/Magasin_munkeskrukketroll.png

Skrukketroll trives i fuktige miljøer og er ofte funnet i hager, skoger og andre steder med mye vegetasjon. De spiser døde planter, sopp og andre små organismer som de finner i jorda. Skrukketroll spiller en viktig rolle i økosystemet ved å bryte ned organisk materiale og bidra til gjødsling av jorda.

Hvis du opplever et problem med skrukketroll i hagen din, kan du prøve å redusere mengden fuktighet og organisk materiale i området for å redusere antallet skrukketroll. Du kan også prøve å øke luftsirkulasjonen i hagen ved å trimme trær og busker, og unngå overvanning av planter.

Hvis disse metodene ikke fungerer, kan du vurdere å bruke insektsmidler som inneholder pyretriner, som er kjent for å være effektive mot skrukketroll. Skadedyrbutikken.no tilbyr et bredt utvalg av produkter som kan hjelpe deg med å bekjempe skrukketroll og andre skadedyr i hagen din.

Husk å lese instruksjonene nøye og følge dem nøye når du bruker insektsmidler eller andre produkter fra Skadedyrbutikken.no. Det er også viktig å være oppmerksom på eventuelle helse- eller sikkerhetsrisikoer knyttet til produktene du bruker, og å bruke dem på en trygg og ansvarlig måte.

/Files/Images/Trond_i_mikro_lupe.png

Skrukketroll er IKKE et skadedyr, men kan bli mange og brysomme! Er en meget god indikator at det er fuktig!

- Trond Evensen - Autorisert skadedyrbekjemper

Relaterte artikler