BioZone

BIOZONE AIRCARE® SYSTEM LEVERER EN KOMPLETT LØSNING FOR HYGIENE, DESINFISERING OG LUKTSANERING
BioZone AirCare System desinfiserer både luften og overflater, og bruker kjemikaliefri steriliseringsteknikker for å rengjøre miljøet. Ved å eliminere virus, mugg, sopp, samt luktfremkallende luftbårne og overflatebakterier, er dette den eneste UV Plasma Air Purification-enheten som uavhengig er testet mot spesifikk virusforurensning.

Våre AirCare apparater kan ødelegge virus i luften på 0,44 sekunder (5,7 loggreduksjon), og har blitt testet som sådan mot menneskelig influensa, H5N2 og hPIV-3. Studien utført av French National Lab (CNRS - Frankrike) - der AirCare ble testet mot H5N1 Virus (fugleinfluensa) og hadde en drapshastighet på 99.9998% på 0,44 sekunder mot luftbårent virus.

I tillegg dreper AirCare apparater 99% av Corona viruset innen 60 sekunder på overflater. Ingen selskaper har utført studier spesifikt mot COVID-19 transportør (SARS-CoV-2). Men siden vi har gode data om søsterviruset SARS-CoV-1, er vi i stand til å gjøre disse påstandene ettersom desinfeksjonshistorien forblir den samme uavhengig av viruset i seg selv. Disse virusene har med andre ord veldig lik følsomhet for UV-behandling. Rapport fra Verdens Helseorganisasjon omtaler BioZone med navn angående UV-behandling mot virus.

AirCare produktene desinfiserer både i luften og på overflater, enten som en engangsbehandling eller med fastmonterte løsninger som fungerer 24 timer i døgnet.