OM OSS

SkadedyrButikken AS er et selskap som eier og drifter nettsiden SkadedyrButikken.no

Selskapet ble stiftet i 2011 og er Norges største leverandør av skadedyrprodukter på nett. Våre ansatte har over 100 års erfaring i bransjen og er av de fremste innen sitt fagfelt i landet. Vi har i tillegg til autoriserte skadedyrbekjempere også inneklimaveiledere og SBTF-sertifisert takstmann spesialisert innenfor sopp- og skadedyr. SkadedyrButikken AS har agentur og salgsrettigheter på en rekke kvalitetsprodukter fra selskaper som: Pelsis Group, Galloway Farms, Alcochem og Fli-Blade

SkadedyrButikken AS har en rekke samarbeidspartnere, der blandt annet Norsk Hussopp Forsikring, Sparebank 1 Forsikring, Tryg og Partner

SkadedyrButikken AS har kontorlokaler på Træleborgodden 6 i Tønsberg. Les mer under kontakt oss.

Finansiell informasjon

Trykk her for informasjon eller se firmarapport fra Bisnode under:

Trygg E-handel

Du kan være helt trygg når du handler på SkadedyrButikken.no. Nettbutikken er Trygg E-handel sertifisert, som betyr at nettbutikken oppfyller strenge krav som settes til innhold og kjøpsbetingelser.

Forretningsidè:

Kvalitet er avgjørende! SkadedyrButikken AS er opptatt av å gi kundene sine kvalitet til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i servicegraden. Vår forretningside er å selge kvalitetsprodukter til profesjonelle skadedyrfirmaer, grosisster, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner. Vi er blandt annet leverandør av skadedyrprodukter til HP Schou, Felleskjøpet, Coop Obs Bygg, Komplett.no, MPX.no, utvalgte Jernia butikker og MEKK kjeden.

Produktet vi er mest kjent for er det designbeskyttende produktet Mus- og rottebørster

Mus- og rottebørster

Hos SkadedyrButikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrbekjempere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 15.00). Ved å benytte produkter fra SkadedyrButikken.no skal du ved rett bruk, spare tid, penger og mye frustrasjon. Vår ekspertiske hjelper deg til et vellykket resultat.

Kundetilfredshet

Vi har satt oss ærgjerrige mål; vi skal ha fornøyde kunder! Vi lever av fornøyde kunder som anbefaler oss til andre. Det er derfor meget viktig for oss å få tilbakemeldinger, både på godt og vondt. Basert på dine tilbakemeldinger, endrer vi hele tiden måten å drive nettbutikk på. Alt til det beste for deg som kunde. Vi setter også stor pris på alle hyggelige samtaler, e-poster og Facebook meldinger vi får fra fornøyde kunder. Men husk, ikke bare fortell det til oss, men del det også med andre.

Helse- og miljø

SkadedyrButikken AS tar helse- og miljø på alvor. Vi har miljøsertifikat mellom NORSINK, har vårt internkontrollsystem igjennom KUBA og kjemikaliehåndteringen igjennom EcoOnline.