OM OSS

Skadedyrbutikken AS er et selskap som eier og drifter nettsiden Skadedyrbutikken.no

Selskapet ble stiftet i 2011 og er Nordens største produsent og leverandør av skadedyrprodukter på nett. I tillegg selges en rekke av våre produkter i butikker som Coop Obs Bygg, Mekk, Jernia, Felleskjøpet, Europris, med flere. Våre ansatte har over 100 års erfaring i bransjen og er av de fremste innen sitt fagfelt i landet. Vi har i tillegg til autoriserte skadedyrteknikere også inneklimaveiledere og SBTF-sertifisert takstmann spesialisert innenfor sopp- og skadedyr.

Skadedyrbutikken er siden 2019 deleid av Norges største norskeide skadedyrselskap, Nokas Skadedyrkontroll AS.

Skadedyrbutikken AS samarbeider og /eller er leverandør til en rekke forsikringsselskap, blant annet Norsk Hussopp Forsikring, Fremtind, Gjensidige og Tryg. Norsk Hussopp Forsikring, Fremtind, Gjensidige og Tryg.

Skadedyrbutikken AS har hovedkontor på Grev Wedels Gate 1 i Tønsberg. Les mer under kontakt oss.

Forretningsidè:

Kvalitet og service er avgjørende! Skadedyrbutikken AS er opptatt av å gi kundene våre kvalitet til gode priser. Kvaliteten gjenspeiler seg også i våre rutiner, profesjonelle medarbeidere og ikke minst - i servicegraden. Vår forretningside er å selge kvalitetsprodukter til profesjonelle skadedyrfirmaer, grossister, kjeder, butikker, nettbutikker, offentlige og privatpersoner.

Hos Skadedyrbutikken.no får du alltid gratis support og hjelp til selvhjelp av autoriserte skadedyrteknikere som svarer telefonen når du ringer (servicetelefon alle hverdager fra kl. 09.00 - 22.00, lørdag fra 10.00-18.00). Ved å benytte produkter fra Skadedyrbutikken.no skal du ved rett bruk, spare tid, penger og mye frustrasjon. Vår ekspertise hjelper deg til et vellykket resultat.

Kundetilfredshet

Vi har satt oss ærgjerrige mål; vi skal ha fornøyde kunder! Vi lever av fornøyde kunder som anbefaler oss til andre. Det er derfor meget viktig for oss å få tilbakemeldinger, både på godt og vondt. Basert på dine tilbakemeldinger, endrer vi hele tiden måten å drive nettbutikk på.

Alt til det beste for deg som kunde. Vi setter også stor pris på alle hyggelige samtaler, e-poster og Facebook meldinger vi får fra fornøyde kunder. Men husk, ikke bare fortell det til oss, men del det også med andre.

Klimaavtrykk

Klimaendringer er en av vår tids største utfordringer. Som selskap kan vi påvirke klimagassutslippene, og små grep kan gjøre en stor forskjell. Skadedyrbutikken.no bruker resirkulert emballasje på alle utsendelser og har fokus på miljøvennlige produkter.

Mus- og rottebørster

Helse- og miljø

Skadedyrbutikken AS tar helse- og miljø på alvor. Alle produkter blir gjennomgått i forhold til en risikovurdering og merkepliktige produkter blir kun solgt til personer som har nødvendig godkjennelse.