/Files/Images/Et_Kinderegg_av et_produkt_Myggfellen_som_også_fanger_Klegg_2.jpg

Et Kinderegg av et produkt: Myggfellen som også fanger Klegg

Har du noen gang følt deg hjelpeløs mot svermer av mygg og klegg i utendørsområdene dine? Løsningen er her. SkadedyrButikken.no er stolt over å introdusere et multifunksjonelt produkt - Myggfellen, som også fungerer som en effektiv kleggfelle.
/Files/Images/Et_Kinderegg_av et_produkt_Myggfellen_som_også_fanger_Klegg_1.jpg

En Patentert Løsning for Mygg og Klegg

Myggfellen vår bruker den samme patenterte fangstteknologien som er kjent og elsket av våre kunder i den anerkjente Myggfelle CO2 - Biogents. Denne fellen, som har vist seg å være høyeffektiv for å bekjempe mygg, gir også imponerende resultater mot klegg - Kleggfelle co2 - Biogents

Fleksibel og Effektiv Beskyttelse

Dette er virkelig et kinderegg av et produkt. Den gir en omfattende løsning som dekker flere bruksområder, og gir effektiv beskyttelse mot både mygg og klegg. Med denne fellen kan du endelig nyte utendørsområdene dine uten å bekymre deg for disse blodsugende skadedyrene.

Et Miljøvennlig Valg

I tillegg til å være effektiv, er denne fellen også miljøvennlig. Den bruker ren karbondioksid (CO2) som et lokkemiddel, uten bruk av skadelige insektmidler. Dette gjør den til et trygt valg for husholdninger og gjør den også skånsom mot nyttige insekter som bier, sommerfugler og marihøner.

Kjøp den nå fra SkadedyrButikken.no

Ønsker du å nyte sommerkvelder utendørs uten bekymring for mygg og klegg? Da er dette produktet for deg. Besøk SkadedyrButikken.no i dag og bestill din mygg- og kleggfelle. Med denne fellen er det enklere enn noen gang å skape et trygt og behagelig utendørsmiljø.
Foto: Arne C. Nilssen Foto: Picasa

/Files/Images/Trond_i_mikro_lupe.png

Produktet er et banebrytende produkt som effektivt bekjemper både mygg og klegg. Med sin patenterte teknologi og miljøvennlige design, representerer dette produktet en omfattende løsning for å sikre et trygt og behagelig utendørs miljø.

- Trond Evensen - Autorisert skadedyrbekjemper
Kleggfelle co2 - Biogents
40010320
kr 4 395,00
eks. MVA (kr 3 516,00)
Refill til myggfelle co2 - Sesongpakke - Biogents
40010324
kr 879,00
eks. MVA (kr 703,20)
Skjøteledning til myggfelle co2 - Biogents - 10 meter
30010326
kr 303,00
eks. MVA (kr 242,40)
Timer til Myggfelle co2 - Biogents
30010323
kr 1 205,00
eks. MVA (kr 964,00)

Relaterte artikler