/Files/Images/Produktbilder/Myggfelle_co2-Biogents_3.png

Bekjemp mygg med myggfellen co2 - Biogents

Sommeren i Norge kan være en fantastisk tid, men det er også høysesong for mygg. Disse små insektene kan ødelegge enhver utendørs opplevelse, fra campingturer til grillfester. Heldigvis finnes det en rekke måter å forebygge og bekjempe mygg på. En av de mest effektive metodene er å bruke en myggfelle som CO2 Biogents, tilgjengelig på Skadedyrbutikken.no.
/Files/Images/Produktbilder - SB.NO (NY)  (4).png

Biologi av mygg i Norge

Mygg finnes over hele verden, inkludert Norge. De fleste artene av mygg i Norge er ufarlige for mennesker, men noen kan være bærere av sykdommer som denguefeber, malaria, og vestnilvirus.

Myggene formerer seg i stillestående vann, og hunnmyggene trenger blod for å legge egg. Dette er grunnen til at hunnmyggene stikker mennesker og dyr. Mens de fleste myggstikk bare forårsaker kløe og irritasjon, kan noen mennesker oppleve en allergisk reaksjon.

Forebygging av myggstikk

Det er flere måter å redusere risikoen for myggstikk på. Her er noen tips:

  • Bruk myggmiddel: Det finnes mange myggmidler tilgjengelig på markedet, inkludert sprayer, kremer og bånd. Disse kan hjelpe deg med å unngå myggstikk, men sørg for å følge bruksanvisningen nøye.
  • Dekk til huden: Bruk lange ermer og bukser for å beskytte huden din mot myggstikk.
  • Unngå utendørsaktiviteter ved skumring og daggry: Mygg er mest aktive i løpet av disse tidene på dagen, så det kan være lurt å unngå å være utendørs når myggaktiviteten er på sitt høyeste.
  • Fjern stillestående vann: Hvis du har en dam eller annet stillestående vann i nærheten av hjemmet ditt, bør du sørge for å tømme det regelmessig. Dette vil bidra til å redusere antall mygg i området.

Myggfelle CO2 Biogents

En myggfelle som CO2 Biogents kan være en svært effektiv måte å redusere antallet mygg i et område. Dette produktet bruker karbondioksid og lukter av menneskelig svette for å tiltrekke seg mygg. Når myggene kommer nær fellen, blir de fanget og drept av en vakuumstrøm.

CO2 Biogents er spesielt effektivt mot Aedes-myggen, som er en bærer av denguefeber og zikavirus. Produktet er også designet for å være miljøvennlig og har en lav strømforbruk, slik at det kan brukes hele sommeren uten å øke strømregningen din av vesentlig betydning.

Gå inn på myggfellen og få mere info ( TRYKK HER )

Som en oppsummering, å forstå biologien til mygg og ta tiltak for å redusere risikoen for myggstikk, kan bidra til å gjøre sommeropplevelsene mer behagelige. Ved å bruke en myggfelle som CO2 Biogents, kan du også ta en proaktiv tilnærming for å bekjempe mygg og redusere antallet i området ditt. Gjennom en kombinasjon av forebyggende tiltak og effektiv bekjempelse, kan du nyte sommeren i Norge uten å bekymre deg for mygg.

/Files/Images/Trond_i_mikro_lupe.png

- Myggfellen bruker den samme patenterte fangstteknologien som alle Biogents-feller, i tillegg til ren karbondioksid (CO2) som er en attraktiv nøkkelkomponent i menneskelig respirasjon og den viktigste lokkemiddelet for blodsugende insekter. For myggen ser fellen ut akkurat som et menneske.

- Trond Evensen - Autorisert skadedyrbekjemper

Relaterte artikler