Retur og Angrerett 14 dager.

Fremgangsmåte:

Før ordren er pakket/sendt:

Slett ordren ved å sende en e-post til [email protected] eller ring oss på 40 60 11 11 og be om at hele ordren slettes. Dersom en kundebehandler bekrefter at ordren er slettet, da har du angret.

For din egen del kan det være lurt å beholde kopi av e-post og informasjon om hvem du har pratet med i forbindelse med at du angret i minst 14 dager.

Krav til din returhåndtering:

Ved retur til Skadedyrbutikken skal det alltid gjøres på følgende måte:

Hent pakken snarest mulig. Ved retur betaler du kun returporto. Når vi har mottatt og behandlet returen/angrepakken din, vil ditt tilgodehavende (dine penger/reservasjon på kort) bli oversendt/frigitt din konto. Normalt tar dette 3-4 dager etter at vi har registrert varen hos oss.

Gå til postkontoret snarest mulig etter at du har mottatt bekreftelsen, betal returporto og returner pakken til oss med vedlagt «Returbekreftelse»

Angreretten betinger at melding er gitt selger innen 14 dager etter at leveransen er mottatt. (jf. Angrerettloven § 21). Forbrukeren skal uten unødig opphold, og senest 14 dager fra melding om angrerett er blitt gitt, sende varene tilbake. (jf. Ang Angreretten § 25)

Angreretten gir næringsdrivende rett til å belaste kunde om produktet er påført en verdireduksjon som følge av bruk utover det som er nødvendig for å fastslå varens art, egenskap og/eller funksjon. (jf. Ang Angreretten § 25).

Disse punktene krever en aktiv handling fra deg (husk 14 dagers fristen nevnt i angrerettloven §11), på en slik måte at det ikke er noen tvil om at du benytter deg av din angrerett. Med andre ord slik at vi kan behandle saken på en rask og smertefri måte for alle parter iht. Angrerettloven. Det kreves til at "Angrepakken" sendes som BRING servicepakke slik at du ved å sjekke Posten sine sider har full oversikt over hvor ditt produkt befinner seg i postens system frem til det ankommer oss.

Varer som forblir uavhentet og går automatisk i retur, er ikke å regne som en aktiv returhåndtering.

Kommer pakken i retur som uavhentet pakke vil gebyr bli belastet i henhold til gjeldende satser. Dette er pr dd. kr. 490.-

Når varene skal returneres skal de sendes med BRING Servicepakke tilbake til vårt lager sammen med returskjema.

Adressen er:

Skadedyrbutikken AS

c/o E-Link Distribusjon AS

Borgeskogen 47

3160 Stokke


Angrerettskjema finnes her